Klassieke Homeopathie

 

Mijn missie is om de wereld van de geneeskunde op te schudden, één patiënt tegelijk. Een natuurlijke geneeswijze gericht op U als individu! Geen mens is gelijk en een ieder ervaart klachten op een eigen manier.  In een consult worden uw klachten grondig besproken en op een rijtje gezet. Waarop er een meest passend middel wordt gekozen dat met uw specifieke klachtenpatroon overeen komt.

 

Doordat ik  veel aandacht besteed om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen, is er bij een juiste behandeling geen sprake van het onderdrukken van klachten maar streef ik naar een genezing of verbetering van de klachten vanaf de oorzaak, de kern waar uw problemen vandaan komen. Soms resulteert dit zelfs al in verbeteringen vanaf de allereerste sessie. Vertrouw op uw vermogen om te genezen en sta uzelf toe u beter te voelen.  Uw zelfverdedigingsmechanisme optimaal te versterken.

Samenwerken tussen regulier en de klassieke homeopathie is heel goed mogelijk. Zoals ondersteuning naast medicatie mbt bijwerkingen, denk hierbij ook aan ernstige degeneratieve ziekten waar een goede ondersteunende rol kan worden ingenomen.

Naar behoefte kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen, ideaal om kennis te maken en uw  situatie/klachtenpatroon kort te bespreken. Zo kunt u even proeven wat homeopathie voor u kan betekenen. Neem contact met me op voor meer informatie.

 

U kunt me ook like'n op mijn Facebookpagina  (zie boven aan de pagina). Door mijn pagina te  like'n wordt u vanzelf op de hoogte gehouden aan interessante artikelen of waar ik mee bezig ben aan ontwikkelingen.

Gerda Nieuwpoort-Heidema

Klassiek Homeopaat

Homeopathie 
kracht
van
binnenuit !
 • Praktijk Klassieke Homeopathie

Praktijk Klassieke homeopathie Voorne Putten

Gevestigd oa bij Gezondheidscentrum Nieuw Helvoet

Hoonaartstraat 72

3222 CL Hellevoetsluis

Mobiel: 06-21944388

Email: info@pkhvoorneputten.nl

  ©2016 Klassieke Homeopathie Gerda Nieuwpoort

  Kvk nummer: 67634915

  Beroepsvereniging; NWP: P-1712 

  AGB code zorgverlener: 90063413

  AGB code praktijk: 90104074

  Wbp meldingsnummer; m00001869

  NIBIG registratie: 528181 

  IMG_0598