top of page
Seminar Homeopathic Detox Theraphy door Ton Jansen
2 juli t/m 6 juli 2019

Door collega's en hun resultaten en veel vragen van clienten of ik hiermee werk is mijn nieuwsgierigheid uiteindelijke gewekt. Ik moet eerst op onderzoek voordat ik iets ga opnemen in mijn praktijk. Dat betekend zelf ervaren, scholing en casuïstiek bijwonen en samenwerken. De tijd zal het leren hoe en of ik deze manier in mijn praktijk ga opnemen. Wordt vervolgt...

HDT is een milde,effectieve en natuurlijke geneeswijze geschikt voor lichamelijk emotionele en psychische klachten, zowel acuut als chronisch. Het lichaam wordt ontdaan van belastende stoffen (waaronder reguliere geneesmiddelen) die klachten veroorzaken. 

Ton Jansen heeft zijn praktijk tussen de kassen in Den Hoorn, een mooie plek met rust en veel ruime. Het gezin is in een groot deel zelfvoorzienend en heeft in een van de kasruimte een biologische tuin met alle soorten groenten, kruiden, fruit etc. Een lust voor het oog ..

De Seminar werd goed bezocht door gepassioneerde homeopaten van verschillende nationaliteiten. Op de foto ziet u Janny Arkenbout uit Hellevoetsluis Valentina Kalydzhieva uit Bulgarije en ondergetekende.

IMG_5874
IMG_5875
IMG_5878
IMG_5879
IMG_5876
IMG_5877
bottom of page