Wie is Gerda Nieuwpoort

Om een beeld te geven aan wie u het vertrouwen geeft zal ik iets over mezelf vertellen. Voor mij is de Klassieke Homeopathie begonnen door klachten van een van mijn kinderen. De diagnose  ADHD was gesteld en de medicatie die er bij hoort begonnen. De eerste periode verliep gunstig. Daarna begon de twijfel. Mijn frustratie was vooral dat ik de identiteit van mijn kind kwijtraakte. Wat uiteindelijk de doorslag gaf om met de medicatie te stoppen. 

Vervolgens ben ik bij de Klassieke homeopathie uit gekomen. Hier heeft hij veel baat bij gehad en nog steeds. Hij had nog een weg te gaan maar veel beter te bewandelen dan voorheen. Ondertussen zelf ook in behandeling geweest met klachten en met die ervaring en positief resultaat was het niet moeilijk om me verder in de Klassieke Homeopathie te gaan verdiepen.

 

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie in Eindhoven;  www.opleidingscentrumklassiekehomeopathie.nl. 

Een pittige maar boeiende studie. Wat uiteindelijk resulteerde in een passie wat me niet meer los laat. Dagelijks in de boeken is voor mij geen moeilijke opgave. 

Mijn vervolg opleiding is aan de Energieschool in Den Bosch geweest; www.opleiding-medische-basiskennis.nl voor de Medische en Psychosociale basiskennis. Deze  heb ik afgrond in Juli 2017. De aanvraag van mijn inschrijving bij de beroepsvereniging NWP  vervolgens ingediend en is per 1 september 2017 van kracht. Voor u als patiënt heeft dit zijn voordeel, u kunt een gedeelte van uw kosten declareren bij de zorgverzekeraar (afhankelijk  verzekeraar en aanvullend verzekerd) 

Ik blijf mijn kennis prikkelen en volg de Alumni bijeenkomsten en verschillende themadagen van het OCKH waar o.a. complexe casuïstiek en verdieping in bepaalde onderwerpen worden besproken. 

Als bijscholing en zo goed geïnformeerd  te blijven heb ik de seminar HDP (Homeopathie Detox Therapie) door Ton Jansen gevolgd in juli 2019.

Naast mijn praktijk werk ik als telefoniste/receptioniste bij Majestic in Spijkenisse op de donderdag en de vrijdag. Prima te combineren.

Praktijk Klassieke homeopathie Voorne Putten

Gevestigd oa bij Gezondheidscentrum Nieuw Helvoet

Hoonaartstraat 72

3222 CL Hellevoetsluis

Mobiel: 06-21944388

Email: info@pkhvoorneputten.nl

  ©2016 Klassieke Homeopathie Gerda Nieuwpoort

  Kvk nummer: 67634915

  Beroepsvereniging; NWP: P-1712 

  AGB code zorgverlener: 90063413

  AGB code praktijk: 90104074

  Wbp meldingsnummer; m00001869

  NIBIG registratie: 528181