Mijn visie als homeopaat

Vaak kom ik mensen tegen die geen of geen duidelijk beeld hebben van wat homeopathie is. Homeopathie is niet te vergelijken met de middelen die in de schappen bij de drogist liggen. Homeopathie is veel meer ...

Dan leg ik uit dat met een homeopatisch middel je eigen herstelvermogen weer aan het werk wordt gezet zodat je weer terug in balans bent en klachten verdwijnen of verminderen. Geen onderdrukking maar je eigen lichaam een boost geven!


Waar ook niet bij stil wordt gestaan en wat ik vooral belangrijk vindt is dat er meer kan worden samengewerkt. Samen sta je sterker. Als voorbeeld neem ik iemand die reguliere medicatie nodig is en er zijn bijwerkingen. Met homeopathie kun je zorgen dat je weerstand sterker is of zo optimiaal mogelijk zodat men meer weerstand kan bieden tegen klachten waaronder bijwerkingen. Om nog een voorbeeld te noemen; iemand heeft een operatie ondergaan en de wond heelt niet naar verwachting, hier kan een homeopatisch middel het genezingsproces ondersteunen.


Het zou mooi zijn als er vanuit het regulier meer kan worden samengewerkt. Misschien een ideaal beeld maar ik ben ervan overtuigd dat er best beweging in de positieve zin aanwezig is. Als wij als homeopaat hier ons steentje aan blijven bijdragen en onze kennis en ervaring blijven delen dan zal het resultaat uiteindeijk gaan spreken en ogen openen.


65 keer bekeken0 reacties

Praktijk Klassieke homeopathie Voorne Putten

Gevestigd oa bij Gezondheidscentrum Nieuw Helvoet

Hoonaartstraat 72

3222 CL Hellevoetsluis

Mobiel: 06-21944388

Email: info@pkhvoorneputten.nl

  ©2016 Klassieke Homeopathie Gerda Nieuwpoort

  Kvk nummer: 67634915

  Beroepsvereniging; NWP: P-1712 

  AGB code zorgverlener: 90063413

  AGB code praktijk: 90104074

  Wbp meldingsnummer; m00001869

  NIBIG registratie: 528181