Vaccinatie is een keuze..

Wel goed, niet goed... Er zijn hier al talloze onderzoeken over gedaan en er zijn talloze artikelen over geschreven, facebook, forums en andere media, genoeg te vinden. Het blijft een moeilijk onderwerp. Een stelling over wie gelijk heeft ga ik dan ook niet geven. Het blijft naar mijn inzicht een persoonlijke keuze.


Maar ... zo blijft het bij mij wel in mijn hoofd spelen. Naar mijn mening is het belangrijk dat iedereen weet dat het een keuze is en geen verplichting. Toen mijn kinderen zijn geboren heb ik daar nooit bij stil gestaan. Aangenomen dat het een verplicht iets is en uitgezocht door ? dus het is goed. Maar wat er eigenlijk gedaan werd, hoe, wat , waarom .... geen idee!


We hebben dus een keuze .... !

Een keuze om na te denken wat te doen.

Een keuze om je vooraf goed te laten informeren.

Een keuze om te beoordelen wat nu een goed moment is om te vaccineren

Een keuze om jezelf de vraag testellen 'Wil ik wel laten vaccineren'?


Ik wil daarom het advies geven 'Ga op onderzoek uit, laat je informeren! Een tip om een onderzoek te starten, om zo een beslissing te nemen om wel, niet te vaccineren of de vaccinatie uit te stellen kun je o.a. vinden op de website van de Nederlande Vereniging Kritisch Prikken; www.nvkp.nl


Succes!
35 keer bekeken0 reacties

Praktijk Klassieke homeopathie Voorne Putten

Gevestigd oa bij Gezondheidscentrum Nieuw Helvoet

Hoonaartstraat 72

3222 CL Hellevoetsluis

Mobiel: 06-21944388

Email: info@pkhvoorneputten.nl

  ©2016 Klassieke Homeopathie Gerda Nieuwpoort

  Kvk nummer: 67634915

  Beroepsvereniging; NWP: P-1712 

  AGB code zorgverlener: 90063413

  AGB code praktijk: 90104074

  Wbp meldingsnummer; m00001869

  NIBIG registratie: 528181