top of page

Mijn werkdagen in de praktijk.

Maandag en dinsdag zijn mijn praktijkdagen en met uitzondering naar het weekend of de avond. 

Kennismakingsgesprek:

Er is een mogelijkheid een kennismakingsgesprek  vrijblijvend aan te vragen. U kunt een afspraak online 

inplannen of telefonisch contact opnemen. 

Tijdens een kennismakingsgesprek  wordt er besproken wat er met u aan de hand is en of ik u kan helpen.

(duur circa 15 minuten) Vervolgens kan er met u een afspraak voor het eerste consult worden gemaakt. 

Het eerste consult: 

Nadat er een afspraak is gemaakt stuur ik een bevestigingsmail waarin ik u vooraf een paar vragen stel.  Vult  u deze zo goed mogelijk in. Tijdens het gesprek zullen al uw klachten uitvoerig worden besproken dit kan zowel persoonlijk (mentaal/emotioneel) als fysiek zijn. Ik probeer het klachtenbeeld zo totaal  en helder mogelijk te krijgen en zal daarom veel vragen stellen. Alles wat relevant is om tot het juiste middel te komen. Dit gesprek kan circa een uur tot anderhalf uur duren. 

 

De analyse: Na dit gesprek ga ik over tot het analyseren van uw klachten om vervolgens tot een middelkeuze te komen. 

Het advies: Doordat er veel informatie wordt gegeven en ik de tijd neem om deze informatie  goed tot me te nemen en te analyseren, geef ik het middel niet gelijk mee. Dit wordt circa 2 a 3 dagen na het consult naar u toegestuurd met een voorschrift hoe u het middel het beste kunt innemen. 

Vervolgconsult: Om te bespreken wat het middel heeft gedaan maak ik samen met u een nieuwe afspraak. Hier wordt besproken wat het vervolg is. Is er actie nodig? Dit kan zijn een herhaling of een hogere potentie etc. Hiervoor vraag ik u na inname van het middel goed op te letten of er veranderingen zijn (misschien is het handig iets op te schrijven). Dit is belangrijk voor het vervolg van de behandeling. 

Suppleties: (orthomoleculair)  In sommige gevallen als er een onderliggende causa ligt, bv een verkeerd eetpatroon,  kan ik een advies geven zoals bv in de vorm van vitamines, goede vetten of andere eventuele tekorten ter tijdelijke ondersteuning.  Ik werk hiermee met merken als Vitakruid of Bonusan. 

Verhinderd:  Wanneer u verhinderd bent vraag ik u de afspraak twee werkdagen van te voren te annuleren via de telefoon. Indien ik niet in de mogelijkheid ben de telefoon aan te nemen, spreek dan gerust een boodschap in.  Ik neem contact met u op.  Bij tijdig afmelden is er geen reden om kosten in rekening te brengen. 

Zorgverzekering: Sinds 1 september 2017 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NWP (Nederlands Werkgroep van Praktizijns in de Natuurgeneeskunde) . Onder het kopje 'tarieven' kunt u de link  vinden van het NWP waar u kunt kijken of uw verzekeraar ertussen staat.

Corona virus: 

De 1,5 m afstand is prima te handhaven. Persoonlijk contact vindt niet plaats. Bij Corona 'achtige" klachten wordt de afspraak verplaats.

bottom of page