Corona virus: 

De praktijk is open voor eerste consulten. We volgen het advies van het RIVM en kunnen de 1,5 m afstand prima handhaven. Persoonlijk contact vindt niet plaats. Bij Corona 'achtige" klachten wordt de afspraak verplaats. De vervolgconsulten zullen (indien mogelijke en in overleg) telefonisch plaats vinden. De mogelijkheid is aanwezig om video te bellen. U ontvangt na het boeken van een afspraak een link om hier aan deel te nemen.

Kennismakingsgesprek:

Spreekuur volgens afspraak en de mogelijkheid een kennismakingsgesprek  vrijblijvend aan te vragen. U kunt een afspraak online inplannen of telefonisch contact opnemen. Een kennismakingsgesprek kan alleen via telefonisch- of mail contact. (zie ook contact formulier op de site)

Tijdens een kennismakingsgesprek  wordt er besproken wat er met u aan de hand is en of ik u kan helpen. Vervolgens kan er met u een afspraak voor het eerste consult worden gemaakt. (duur circa 15 minuten)

Het eerste consult: 

Nadat er een afspraak is gemaakt stuur ik een bevestigingsmail waarin ik u vooraf een paar vragen stel.  Vult  u deze zo goed mogelijk in. Tijdens het gesprek zullen al uw klachten uitvoerig worden besproken dit kan zowel persoonlijk (mentaal/emotioneel) als fysiek zijn. Ik probeer het klachtenbeeld zo totaal  en helder mogelijk te krijgen en zal daarom veel vragen stellen. Alles wat relevant is om tot het juiste middel te komen. Dit gesprek kan circa een uur tot anderhalf uur duren. 

 

De analyse: Na dit gesprek ga ik over tot het analyseren van uw klachten om vervolgens tot een middelkeuze te komen. 

Het advies: Doordat er veel informatie wordt gegeven en ik de tijd neem om deze informatie  goed tot me te nemen en te analyseren, geef ik het middel niet gelijk mee. Dit wordt circa 2 a 3 dagen na het consult naar u toegestuurd met een voorschrift hoe u het middel het beste kunt innemen. 

Vervolgconsult: Om te bespreken wat het middel heeft gedaan maak ik samen met u een nieuwe afspraak. Hier wordt besproken wat het vervolg is. Is er actie nodig? Dit kan zijn een herhaling of een hogere potentie etc. Hiervoor vraag ik u na inname van het middel goed op te letten of er veranderingen zijn (misschien is het handig iets op te schrijven). Dit is belangrijk voor het vervolg van de behandeling. 

Suppleties: (orthomoleculair)  In sommige gevallen als er een onderliggende causa ligt, bv een verkeerd eetpatroon,  kan ik een advies geven zoals bv in de vorm van vitamines, goede vetten of andere eventuele tekorten ter tijdelijke ondersteuning.  Ik werk hiermee met merken als Vitakruid of Bonusan. 

Verhinderd:  Wanneer u verhinderd bent vraag ik u de afspraak twee werkdagen van te voren te annuleren via de telefoon. Indien ik niet in de mogelijkheid ben de telefoon aan te nemen, spreek dan gerust een boodschap in.  Ik neem contact met u op.  Bij tijdig afmelden is er geen reden om kosten in rekening te brengen. 

Zorgverzekering: Sinds 1 september 2017 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NWP (Nederlands Werkgroep van Praktizijns in de Natuurgeneeskunde) . Onder het kopje 'tarieven' kunt u de link  vinden van het NWP waar u kunt kijken of uw verzekeraar ertussen staat.

Praktijk Klassieke homeopathie Voorne Putten

Gevestigd oa bij Gezondheidscentrum Nieuw Helvoet

Hoonaartstraat 72

3222 CL Hellevoetsluis

Mobiel: 06-21944388

Email: info@pkhvoorneputten.nl

  ©2016 Klassieke Homeopathie Gerda Nieuwpoort

  Kvk nummer: 67634915

  Beroepsvereniging; NWP: P-1712 

  AGB code zorgverlener: 90063413

  AGB code praktijk: 90104074

  Wbp meldingsnummer; m00001869

  NIBIG registratie: 528181